OFERTA EDUCATIONALA 2018-2019

Hits: 1316

Oferta Educațională

a Școlii Gimnaziale Nr.56

an scolar 2018-2019

Deschide Oferta Educațională a Școlii Gimnaziale Nr.56 2018-2019Deschide Oferta Educațională a Școlii Gimnaziale Nr.56 2018-2019 Închide

De foarte mult timp,  școala se ghidează după doua principii: respectul pentru valori  și orientarea spre rezultate. Școala Gimnazială  Nr.56  pune pe   stimulează și sprijină fiecare  persoană în parte.

Școala noastră  crede în  valoarea talentului specific fiecărui loc în care ne desfășuram activitatea.

Creștem și ne păstrăm elitiști prin intermediul valorilor. Ceea ce ne-a adus pe noi atât de departe este pasiunea pentru anumite modele de comportament si standarde ce le respectam. Este vorba de o cultura a încrederii, puterii de inovare, dorința de competența, a cuvântului respectat si deschiderii spre modernitate. Toate acestea ne fac sa creștem si sa mergem mai departe – pe fiecare din noi, si întreaga unitate.

Ne respectam cuvântul dat.  Ceea ce ne diferențiază este credibilitatea noastră în fața elevilor, părințiilor, colegilor noștri si a celorlalți parteneri sociali. Ne asumam deciziile luate și intrăm în dialog cu ceilalți. Numai printr-un mod de comportament plin de încredere ne câștigam respectul în comunitatea locală.

Școala noastră vă așteaptă cu o ofertă educațională diversificată și de calitate care să asigure atingerea standardelor de învățare și promovare a valorilor europene într-un climat de siguranță fizică si psihică. Unitatea noastră de învățământ dispune de toate condițiile pentru ca elevii să poată să învețe temeinic și să-și dezvolte competențe și atitudini ce îi vor permite să se realizeze cu succes ca adult, într-o societate democratică.